Wishenpoof

Faqet e ngjyrosjes Wishenpoof.

Faqet e ngjyrosjes Wishenpoof të printueshme Falas.

Prindërit duhet ta dinë, atë Wishenpoof! është një seri argëtuese për fëmijët parashkollorë për një vajzë me një aftësi magjike për të përmbushur dëshirat njerëzore. Fëmijët do të duan mundësitë imagjinative, përmes aventurave të saj, dhe ju do të vlerësoni mesazhet pozitive të vazhdueshme të përfshira në aventurat e heronjve të pëlqyeshëm. Bianca mëson të jetë e durueshme, duke praktikuar aftësitë tuaja (jo gjithmonë me sukses) dhe përdor dhuratën e tij, për t’i bërë të tjerët të lumtur. Ai ka një model të fortë në formën e nënës së tij (i cili ndan sekretin dhe dhuratën e saj me të) dhe një dëshirë të thellë, për të bërë gjithmonë gjënë e duhur.

ÇFAR IS SHT TREGIMI?
WISHENPOOF! fokusohet në një vajzë të re të quajtur Bianca, kush e përdor atë “urimet magjike”, për të përmbushur atë dhe ata përreth ëndrrave të saj. Me një valë të shkopit, dhoma e saj bëhet një shesh lojrash nënujore, me përplasjen e duarve të saj, shoku bëhet një balerin dhe këngëtar ekspert. Shoku i saj më i mirë i mbushur, Bob Ariu, është gjithmonë me të, dhe mamaja e saj bashkohet shumë, për t’i dhënë Biankës disa këshilla se si të zotërojë aftësitë e saj unike.

ESHTE MIRA?

Thënë thjesht, kjo seri eshte ajo, për çfarë ëndërrojnë fëmijët e vegjël. Bubble Bianca dhe ariu i saj mik i përkëdhelur janë të përkushtuar për t'i bërë njerëzit të lumtur duke përmbushur dëshirat e tyre, dhe kur ai nuk e përdor fuqinë e tij për të tjerët, së bashku me Bobin ata zbulojnë të gjitha llojet e vendeve. Jo vetëm Wishenpoof! apelon për ndjenjën e aventurës së fëmijëve parashkollorë, por gjithashtu feston gëzimin e të pasurit një shpirt bujar dhe kujdesin për të tjerët.

Seriali mund të ndalet këtu dhe akoma të mbledhë fansa të mëdhenj e të vegjël, por për fat shkon një hap më tej, të jetë i sigurt, se mesazhi i tij do të arrinte tek fëmijët, të cilët nuk ndajnë fuqitë e veçanta të Bianca. Në raste të tilla, Bianca bindet, se as magjia nuk mund të zëvendësojë miqësinë dhe besnikërinë, të cilat rezultojnë të jenë forcat më të fuqishme.

Bisedoni me Fëmijët Fr. …

Familjet mund të flasin për fuqinë e Bianca në Wishenpoof! Si e përdor ai për përfitimin e të tjerëve? Si jeni, kur jeni duke bërë diçka të mirë për një person tjetër?

Cilat janë talentet e veçanta të fëmijëve tuaj? A u pëlqen të ndajnë aftësitë e tyre me njerëzit e tjerë? Sa e rëndësishme është praktika në përmirësimin e tyre?

Fëmijët: Çfarë rregullash ka koha e ekranit që ka familja juaj në lidhje me kohën para ekranit? Pse rregullat kanë rëndësi? Cilat janë shfaqjet tuaja të tjera të preferuara? Duke bërë, se ata janë të preferuar?

Si janë heronjtë e serisë Wishenpoof! tregojnë empati dhe punë ekipore? Pse janë këto pasuri të rëndësishme të karakterit?