Sonic Boom

Shkarkoni dhe shtypni Faqet e ngjyrosjes Sonic Boom falas.

Faqet e ngjyrosjes Sonic Boom është një mënyrë krijuese për fëmijët e të gjitha moshave për të zhvilluar krijimtarinë e tyre, përqendrimi, aftësitë motorike dhe njohjen e ngjyrave. Zërit Hedgehog. Dash zërit. Forcat zërit. Vetëtimë e shpejtë.