Zig Sharko

Faqet e ngjyrosjes së Zig Sharko.

Faqet e ngjyrosjes Zig dhe Sharko të printueshme falas.

ÇFAR P DUHET T K DIN PRINDRIT.

Prindërit duhet ta dinë, atë Zig & Sharko është një seri e animuar e heshtur nga Franca, në të cilën ka shumë dhunë të stilit vizatimor – shpërthimet, përplasjet, rënie të gjera, etj.. të cilat kanë për qëllim të jenë më shumë qesharake sesa të frikshme dhe nuk sjellin kurrë ndonjë pasojë. Shfaqja fokusohet në përpjekjet e vazhdueshme të njërit prej personazheve për të kapur dhe ngrënë fqinjin e sirenës, z których wszystkie są udaremniane przez przyjaznego sąsiedzkiego rekina. Pomimo fabuły, viktima e mundshme nuk është kurrë në rrezik real, więc nie ma poczucia zagrożenia dla treści. Dzieci zauważą również zaskakującą relację między rekinem a syreną, që është një kujtesë e mirë, se kur bëhet fjalë për miqësinë, është më e rëndësishme, çfarë ka brenda se kaq, co na zewnątrz. Istnieją pewne kwestie związane z płcią, të cilat mund të kenë të bëjnë me prindërit, me akordim të vazhdueshëm sirenë dhe flirtim me mbretin e deteve.

ÇFAR SHT HISTORIA?

ZIG & SHARKO ka të bëjë me një hienë të quajtur Zig, e cila jeton në një ishull vullkanik me mikun e saj gaforre Bernie dhe komploton kundër sirenës së bukur Marina, ajo dëshiron të hajë. Me një seri intrigash dhe shpikjesh të ndërlikuara, Zig përpiqet të nxjerrë Marinën nga kunja e saj në oqean, por gjithnjë frustrohet nga kujdestari i saj i peshkaqenëve, Sharko. Ndonjëherë banorët e tjerë të detit gjithashtu përpiqen ta bëjnë këtë, përfshirë edhe mbretin Neptun të vetëpërmbajtur, i cili shpreson të fitojë simpatinë e sirenës së bukur.

ESHTE MIRA?

Zig & Sharko wyciąga stronę z podręcznika Wile’a E. Coyote’a, aby odnowić klasyczną relację w kotka i myszkę między swoimi bohaterami. Zig robi wszystko, për të kapur Marinën për një vakt, ale żadna ilość ekstrawaganckich przebrań ani mechanicznych cudów nigdy nie jest skuteczna dzięki interwencji najzacieklejszego przyjaciela Mariny. Mimo to jest to lekka, një komedi shuplakë, e cila është vetëm argëtuese për tu parë.

Shfaqja mund të përmirësojë karakterin e Marinës, duke e bërë atë pak më të pavarur në vetëmbrojtje, por ashtu siç është, wydaje się błogo nieświadoma ataku zamachów na jej życie. Oczywiście to toruje drogę galanterii Sharko w jej ochronie, dhe lidhja e tyre është dëshmi e miqësisë, która przeczy przeciwnościom losu. Konkluzja? W tej kreskówce nie ma zbyt wiele treści, por edhe asgjë për t’u shqetësuar, dhe formati i tij i qetë është një largim argëtues nga norma.

Bisedoni me Fëmijët tuaj Fr. …

Familjet mund të flasin për miqësinë. Fëmijët: Cilat cilësi vlerësoni më shumë për mikun tuaj?? Keni ndonje shok, të cilët janë të ndryshëm nga ju për sa i përket hobi, kultura ose personaliteti? Si ndikojnë këto dallime në miqësinë tuaj?

Fëmijët: Cfare mendoni ju, pse Zig nuk heq dorë kurrë nga qëllimi i tij? Çfarë synimesh keni për veten tuaj? Si mësoni nga dështimet e së kaluarës, për të rritur shanset tuaja të ardhshme për arritjen e këtyre qëllimeve?

Duke bërë, se dhuna në këtë shfaqje është argëtuese, jo i bezdisshëm? Sikur heronjtë të ishin njerëz, a do të ishte efekti i ndryshëm? Cfare vendi, nëse fare, ka dhunë në argëtimin e fëmijëve?