Zogj të zemëruar

Ne paraqesim faqe për t'u ngjyrosur nga loja dhe përrallat Angry Birds – Zogj të uritur. Zgjidhni heroin tuaj të preferuar, shtypni foton dhe ngjyroseni me ngjyra, me ngjyra ose ngjyra në një program grafik.