Qaj Foshnja

Faqet e Ngjyrosjes së Qaj Foshnjave.

Faqet e ngjyrosjes Cry Baby për t'u printuar falas.

Laleczki qajnë bebe Lotët Magjikë për mini wersja lalek Qaj Bebet. Kukullat janë të fshehura në ato me ngjyra, shtëpi magjike në formë shishe. Secila ka një kukull të vogël Cry Babies Magic Tears, ajo që zbulojmë mbetet një surprizë. Kukullat qajnë lotë të vërtetë, duhet ta mbushni shishen me ujë, ushqeni kukullën, dhe pasi të keni shtypur barkun - lotët do të rrjedhin poshtë gojës së kukullës.