Lilly Tikes

Faqet për ngjyrosje të Lilly Tikes.

Faqet e ngjyrosjes Lilly Tikes mund të printohen falas.

Mirësevini në botën e mrekullueshme të Ami dhe Lilly! Ami dhe Lilly do t'ju marrin aventura për ditën, plot emocione dhe argëtim! Ami dhe Lilly janë fqinjë dhe miqtë më të mirë, ata duan të organizojnë festa magjike çaji, gatuaj çaj të lartë dhe piqni trajtime të shijshme me setin Lilly Cook & Piqni Kuzhina. Pavarësisht, ku imagjinata juaj do t'i çojë ata (së bashku me qenushin e tyre Mitts), Ami dhe Lilly e dinë, është për më të mirën së bashku. Kukulla e re Sing-along Ami sjell në jetë imagjinatën e fëmijëve, që luajnë gjatë gjithë ditës. Duke mbajtur të dy dorezat e kukullës Sing-along Ami, vajza këndon versionin e saj të këngës “Unaza rreth Rosie” dhe shqipton 10 fraza unike, e cila ofron shumë argëtim ndërveprues. Kur fëmijët mbarojnë së kënduari dhe luajtur, mund të shijoni çaj me Ami, duke përdorur kupën e dhënë, pjatancë, dy biskota dhe një lepur. Shoku im 12 inç i gjatë, krahët dhe këmbët e artikuluara plotësisht, kokë rrotulluese dhe rroba të lëvizshme, kështu që fëmijët mund ta ulin atë, pozoni ose bëni ndonjë gjë, çfarëdo që të dalin me ta. Cila është më e mira, Flokët e butë të Amit mund të krehen, dhe fëmijët mund t'i stilojnë me furçën e përfshirë dhe dy shiritat e flokëve. Bashkojuni argëtimit me Lilly, Ami i Mitts!

Veshja e Amit është e lëvizshme, kështu që fëmijët mund të ndryshojnë rrobat e saj dhe ta veshin atë në një mënyrë të re.