Djemtë e Vjeshtës

Faqet e ngjyrosjes së Djemve të Vjeshtës.

Guys Fall është një lojë veprimi jashtëzakonisht e popullarizuar, e cila u lëshua 4 të gushtit 2020 viti. Lojtarët do të garojnë në gara të ndryshme me pengesa, derisa të ketë një fitues.

Loja menjëherë tërhoqi vëmendjen e një publiku masiv – brenda 24 Orët e djemve të vjeshtës kanë arritur 146 mijëra lojtarë të njëkohshëm dhe 1,5 milion përdorues unikë.

Fëmijët do ta duan veçanërisht këtë lojë, sepse ata duhet të zgjidhin enigma, duke luajtur për fasule pelte të ftohta.

Vjeshtë djema faqet për t'u ngjyrosur në nokautin e fundit të shtypshëm falas.

Bëni një pushim midis lojërave dhe Shtypni faqet e ngjyrosjes së Guys Fall dhe ngjyrosni ato . Paç fat!!!