Midis nesh

Faqet e ngjyrosjes mes nesh.

Ne kemi për ju Ngjyrosje nga një lojë kompjuterike në internet – Midis nesh! Kjo lojë me shumë lojtarë është menduar për të 5 – 10 lojtarët, të cilët janë të ndarë në ekipe dhe janë të angazhuar në përgatitjen e anijes kozmike për shëtitjen hapësinore. Por problemi kryesor në përgatitjen e anijes janë të huajt e panjohur në anije, të cilët përpiqen të ndërhyjnë në procesin e përgatitjes së anijes në mënyra të ndryshme: ata organizojnë masakra, bllokoj derën, ata fikin energjinë elektrike, dhe madje ha anëtarët e ekuipazhit. Njihuni me heronjtë e lojës kompjuterike dhe ngjyrosni heroin tuaj tani.