Shi

Faqet e ngjyrosjes së shiut.

Faqet e ngjyrosjes së motit janë të shkëlqyera për një mësim ose projekt shkollor në lidhje me motin. Faqet falas të ngjyrosjes së shiut do t'i argëtojnë fëmijët, derisa të dalë dielli dhe ata mund të dalin jashtë dhe të luajnë! Edhe pse është argëtuese të dalësh jashtë dhe të luash në re, ditë me shi - fëmijët duan të hidhen në pellgje - është mirë të kesh aktivitete në shtëpi edhe për ta! Ngjyrosje stuhie. Faqet e ngjyrosjes së ombrellës. Faqet e ngjyrosjes së reve.